فروشگاه دخترانه

 
 
خوراكي‌هاي يلدايي؛ به‌سادگي يلدا را جشن بگيريد
|

خوراكي‌هاي يلدايي؛ به‌سادگي يلدا را جشن بگيريد

برترين‌ها: يلداي امسال با سال‌هاي قبل متفاوت است. يلدايي كه ذاتش ديدوبازديد و دورهمي بود، حالا امسال بايد بدون هيچ دورهمي برگزار شود. ويروس كرونا آمد و خيلي چيز‌ها را تغيير داد، از آداب و معاشرت‌ها گرفته تا سنت‌ها و مراسمات مختلف. حالا هم نوبت به يلداي دوست‌داشتني رسيده.

اما ترجيح مي‌دهيم امسال را در خانه بمانيم تا بتوانيم يلداي بعدي را در كنار يكديگر جشن بگيريم. درست است كه آن شور و هيجان و تهيه خوراكي‌هاي يلدايي به‌خاطر دورهمي‌ها بود، اما در اين شرايط پيشنهاد مي‌كنيم براي روحيه‌ي خودتان، خوراكي‌هاي ساده‌ي يلدايي آماده كنيد. امروز در اين مطلب تصميم گرفتيم چند نوع از خوراكي‌هاي ساده‌ي يلدايي را به شما عزيزان آموزش دهيم. پيشنهاد مي‌كنيم تا انتهاي مطلب، با ما همراه باشيد.

بيسكوييت شكلاتي اناري

بيسكوييت شكلاتي اناري يكي از خوشمزه‌ترين و ساده‌ترين خوراكي‌هايي‌ست كه مي‌توانيد براي شب يلدا استفاده كنيد.

مواد لازم:

  • بيسكويت ساقه طلايي يا پتي‌بور
  • نان تارت كاسه‌اي يا سبدي شكل
  • شكلات تخته‌اي
  • دانه انار و خلال پسته

طرز تهيه:

۱. ابتدا شكلات را خرد كرده و روي بخار كتري بگذاريد. زماني كه نصف شكلات آب شد، از روي بخار كتري برداشته و هم بزنيد تا يك‌دست و شكلات كاملا آب شود.

۲. مرحله بعد، نان تارت را با ظرافت و با چاقو اره‌اي برش بزنيد و به دو قسمت تقسيم كنيد.

۳. در آخر هم، بيسكوييت را در شكلات بزنيد و ديگر لبه‌هاي تارت رو هم به شكلات آغشته كنيد و روي بيسكوييت قرار دهيد و در آخر با انار و خلال پسته (اختياري) تزيين كنيد. بعد هم كمي اجازه دهيد تا شكلات خودش را بگيرد.مي‌توانيد كمي در يخچال بگذاريد. نوش جان!

يكي از مخاطبين خوب بخش آشپزي برترين‌ها؛ در صفحه اينستاگرام خود (nilche)، ويدئويي از آموزش اين دسر خوشمزه و زيبا منتشر كرده و آن را براي ما نيز ارسال كرده است. اين ويدئو را تماشا، و اين دسر بسيار راحت را درست كنيد.


ژله‌ي هندوانه‌اي

ژله‌ي هندوانه‌اي طرز تهيه بسيار آساني دارد.

مواد لازم:

  • هندوانه كوچك يا پرتقال نرسيده، و يا نارنگي نرسيده سبزرنگ
  • ژله قرمز رنگ: يك بسته
  • آب جوش: يك ليوان
  • آب سرد: يك ليوان

طز تهيه:

۱. ابتدا هندوانه را از وسط نصف مي‌كنيم و محتويات درونش را خالي مي‌كنيم. دقت كنيد پوست هندوانه نبايد سوراخ شود. نيازي نيست خيلي پوست را نازك كنيد.

۲. در مرحله بعدي پودر ژله آماده را با يك ليوان آب جوش مخلوط مي‌كنيم. وقتي پودر زله كاملا حل شد، آب سرد را به آن اضافه كنيد.

۳. حالا ژله را درون پوست هندوانه بريزيد و در يخچال بگذاريد تا به اصطلاح خودش را بگيرد.

۴. بعد از اينكه ژله كاملا سفت شد، از يخچال درآورده و آن را برش بزنيد. مي‌توانيد از شكلات چيپسي مدل اشكي هم به عنوان تخمه‌هاي هندوانه در تزئين استفاده كنيد. ژله شما آماده است. نوش جان! (مي‌توانيد به‌جاي پوست هندوانه، اين ژله را در پوست پرتقال و يا نارنگي) درست كنيد.


كيك هندوانه‌اي بدون فر

كيك هندوانه‌اي، يك كيك بسيار زيبا و خوش‌طعم است كه طرز تهيه بسيار راحتي دارد و از همه مهم‌تر نياز به فر ندارد و مي‌توانيد در ماهيتابه يك كيك زيبا و خوشمزه درست كنيد.

مواد لازم:

  • آرد شيريني پزي: ۲ پيمانه (پيمانه شيريني پزي)
  • تخم مرغ: ۳عدد
  • وانيل: ۱قاشق مربا خوري
  • بيكينگ پودر: ۱قاشق چايي خوري
  • روغن مايع:نصف پيمانه
  • شكر: ۱ پيمانه
  • شير: ۲/۳ پيمانه
  • رنگ خوراكي سبز و قرمز

طرز تهيه:

۱. ابتدا تخم‌مرغ، وانيل و شكر را با هم‌زن بزنيد تا كرمي رنگ و كش‌دار شود.

۲. بعد شير و روغن زا اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا مخلوط شود.

۳. آرد و بكينگ پودر را دوبار الك كنيد و در سه مرحله به مواد اضافه كنيد و با ليستك به‌صورت دوراني آرام هم بزنيد. فقط به اندازه‌اي كه آرد با مواد مخلوط شود. در صورت هم زدن زياد، كيك پف نمي‌كند.

۴. حالا مواد كيك را به سه قسمت، در سه ظرف جداگانه تقسيم كنيد. اندازه‌ي سه قسمت موادي كه تقسيم كرديد بايد به‌صورت بيشتر، متوسط و كمتر باشد. حالا رنگ خوراكي سبز رنگ را به ظرفي كه مواد بيشتري دارد اضافه كنيد، قسمت متوسط را ساده نگه داريد و به ظرفي كه مواد كمتري دارد رنگ قرمز اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا رنگ موادتان يكدست شود.

۵. در آخر ماهيتابه را روي شعله بگذاريد و كف آن را چرب كنيد. بعد ابتدا مواد كيك سبز رنگ را در مركز ماهيتابه بريزيد و بگذاريد، بعد مواد ساده‌ي كيك را دقيقا در مركز ماهيتابه و روي مواد سبز بريزيد و در آخر مواد قرمز رنگ را به‌همين صورت بريزيد. در ماهيتابه را پارچه بپيچيد و زير ماهيتابه را هم شعله پخش‌كن بگذاريد و شعله را كم كنيد. بعد از سي دقيقه با خلال دندان كيك را چك كنيد اگر پخته بود شعله را خاموش كنيد. مي‌توانيد از شكلات چيپسي براي تزئين تخمه‌هاي كيك استفاده كنيد. نوش جان!

 

 


پاناكوتا انار

اين دسر بسيار خوشگل و خوش طعم هست و طرز تهيه راحتي هم دارد كه مي‌تواند گزينه مناسبي براي شب يلدا باشد.

مواد لازم

  • ۴۰۰ گرم خامه صبحونه
  • ۱ و ۱/۲ ليوان شير
  • ۱/۲ ليوان شكر
  • ۲۰ گرم ژلاتين
  • ۱/۲ قاشق چايخوري وانيل
  • ژله انار به مقدار لازم
  • انار به مقدار لازم

طرز تهيه:

۱. ابتدا شير و خامه را در يك قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و هم بزنيد. سپس پودر ژلاتين و شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد تا حل شوند. فقط دقت كنيد حرارت حتما ملايم باشد تا مواد نجوشد.

۲. بعد از حل شدن ژلاتين مواد پاناكوتا آماده است. در آخر هم وانيل را اضافه كنيد و هم بزنيد. حالا مواد پاناكوتا را در ظرف مورد نظر بريزيد و براي ۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد.

۳. بعد از بسته شدن مواد پاناكوتا، دانه‌هاي انار را روي پاناكوتا بريزيد و سپس ژله انار را هم طبق دستور روي بسته درست كنيد و روي انار‌ها و پاناكوتا بريزيد(دقت كنيد مواد ژله داغ نباشد كه مواد پاناكوتا آب نشود) و براي مدت ۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد. در نهايت دسر پاناكوتاي اناري ما آماده است.


بارك شكلاتي و انار

دسر بارك شكلاتي هم مانند مواردي كه در بالا آموزش داديم، بسيار خوشمزه است و طرز تهيه راحتي دارد.

شمعدان
شمع
گل و گلدان
زير سيگاري
هفت سين

مواد لازم:

  • شكلات تخته‌اي: يك بسته(به مقدار دلخواه)
  • شكلات سفيد: نصف بسته(به مقدار دلخواه)
  • بيسكوييت پتي‌بور: به‌مقدار لازم
  • انار دانه شده: براي تزئين

طرز تهيه:

۱. ابتدا كف ظرف مورد نظر را سلفون بكشيد. سپس بيسكوييت‌ها را كف ظرف، يك لايه بچينيد.

۲. سپس شكلات قهوه‌اي و سفيد را در ظرف‌هاي جداگانه آب كنيد. شكلات قهوه‌اي آب شده را روي بيسكوييت‌ها بريزيد و بعد شكلات سفيد آب شده را بريزيد. حالا با يك سيخ چوبي و يا هر وسيله‌ي ديگري روي شكلات‌ها طرح بكشيد تا حالت ابروباد شود.

۳. در آخر هم دانه‌هاي انار را روي دستمال كاغذي آشپزخانه بريزيد تا خيسي و آب اضافي آن گرفته شود، اين كار به دليل اين است كه رنگ سفيد شكلات را تغيير ندهد. بعد دانه‌هاي انار را روي شكلات بريزيد. مي‌توانيد از خلال پسته هم براي تزئين استفاده كنيد. دسر را در يخچال قرار دهيد تا زماني كه شكلات‌ كاملا سفت شود. مي‌توانيد نوش جان!


چيزكيك انار

و در آخر طرز تهيه پرطرفدارترين خوراكي خوشمزه‌ي يلدايي را برايتان آورده‌ايم. اين دستور تهيه چيزكيك انار، نياز به فر ندارد و با بيسكوئيت تهيه مي‌شود. البته اگر بيسكوئيت دوست نداشتيد، مي‌توانيد از كيك استفاده كنيد.

مواد لازم:

  • بيسكوئيت پودر شده ساقه طلايي ساده:۱بسته
  • پنير ماسكارپونه يا خامه‌اي ۳۵۰ گرمي كم‌نمك: ۱عدد
  • خامه پاكتي: ۱عدد
  • پودر ژلاتين: ۲قاشق
  • كره آب شده: ۵۰ گرم
  • پودر ژله انار: ۱ عدد
  • شكر: ۱قاشق
  • دانه انار: به ميزان لازم
  • قالب كمربندي

طرز تهيه:

۱. ابتدا بيسكوئيت‌هاي پودر شده را با كره آب شده مخلوط كنيد. سپس كف قالب كمربندي را سلفون بكشيد و مخلوط بيسكوئيت و كره را در كف قالب بريزيد و با ته ليوان آن را حسابي فشرده كنيد و بعد، نيم ساعت در فريزر قرار دهيد.

۲. پنير و خامه را باهم مخلوط كنيد، سپس پودر ژلاتين و شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد. مواد را روي بيسكوئيت‌ها در قالب بريزيد و در يخچال بگذاريد تا سفت شود و يا به اصطلاح، خودش را بگيرد.

۳. در مرحله آخر پودر ژله را آب‌جوش و آب سرد مخلوط كنيد. دانه‌هاي انار و ژله را در قالب روي مواد بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببندد.

چيزكيك انار يلدايي شما آماده است. نوش جان!


مجسمه و تنديس
مبلمان خانگي
پرده
ساعت هاي تزئيني
چراغ خواب و آباژور
آينه
تابلو
قاب عكس
استيكر و پوستر
تابلو شاسي
ملزومات پرده
فايل كشويي
ساير لوازم دكوري
خاتم كاري، ميناكاري و نقره كاري


:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/10/1 
زمان : ۰۹
[ ]